Usluge

Nudimo Vam bezbrojne mogućnosti

Usluge u staklarskoj djelatnosti danas nužno uključuju sudjelovanje i angažman u uređenju i dizajniranju cjelokupnog prostora. Rijetko će se tko zadovoljiti staklenim artiklom ili proizvodom samo s funkcionalnog (tehničkog ) aspekta, ako ono nudi i druge mogućnosti.

 

A staklo nudi bezbrojne mogućnosti....

…no da bi se one maksimalno iskoristile, svjedoci smo prave eksplozije proizvodnje bezbrojnih vrsta stakla s različitim namjenama, karakteristikama i koloritom. Ogromna ponuda vrsta stakla i novih mogućnosti može ponekad izazvati zbunjenost i nedoumicu.

01.
Izvedbeno-dizajnerski aspekt

Naše poznavanje mogućnosti pojedine vrste stakla, s jedne strane, a stručnost u izvedbi te mogućnosti s druge strane, omogućuje nam da Vam pomognemo i stručnim savjetom pri izboru vrste stakla, ali i sugestijom s izvedbeno-dizajnerskog aspekta (ukoliko je riječ o izvedbi izvan određenog projekta).

02.
Prilagodit ćemo se Vašim zahtjevima

Također ćemo Vašu potrebu ili zahtjev izvesti na Vaše maksimalno zadovoljstvo. Nećemo nabrajati vrste stakla, nego ćemo se bazirati na neke naše usluge koje Vam trebaju omogućiti uvid u to što Vam mi nudimo i što bismo Vam mogli ponuditi.

Kenfelja staklo kuhinja

Ponuda naših usluga:

Montaža i demontaža svih vrsta stakala

.

Pjeskarenje, bušenje i brušenje stakla
Izrada staklenog namještaja
Uokvirivanje goblena, slika i ogledala
Izrada svih vrsta izo stakla
Staklarska tradicija

Mi pružamo najbolju uslugu u
staklarskim radovima

Pošaljite nam upit putem kontakt obrasca na poveznici

Scroll to Top