Izrada staklenog namještaja

Obrada stakla

Primjena stakla u najrazličitijim oblicima dizajnerskih rješenja potvrdila su ga kao neizostavan element dizajna interijera.
Efekti koje ono stvara u prostoru, ne mogu se postići niti jednim drugima materijalom.
Razne završne obrade stakla i tehnologije su krhki i osjetljivi materijal pretvorile u čvrst i siguran te su tako znatno povećale njegova estetska i kvalitativna svojstva. Staklo je uvijek bilo prisutno u dizajniranju namještaja. Danas su, kao nikad prije, stakleni elementi namještaja uvjet za stvaranje modernog ugođaja interijera. Pri tom je važno znati odabrati staklene elemente, koji će u potpunosti ispuniti svoju funkcionalnu ulogu te povećati estetske vrijednosti prostora. Izrada staklenih i kombiniranih vitrina, ugradbenih ormara, ormarića raznih namjena, radnih ploče za stolove, kuhinje, pultove i barove, staklene police i pultovi, tuš kabine, akvariji, samo su dio proizvodnog repertoara ove majstorske staklarske radionice.
Staklena vitrina Kenfelja
"Stakleni stol - Bezbrojni oblici i kolorit, te odabir vrste stakla je stvar uklopivosti u prostor i njegovu namjenu, efekta koji se želi postiči i želje naručitelja."
Kenfelja
Staklarska radionica

Primjena

Maksimalno funkcionalan, a s estetskog stanovišta savršeno uklopiv u dizajn prostora, uz adekvatnu rasvjetu, naš je namještaj dao eksklusivan izgled mnogim buticima, lokalima, trgovačkim prostorima, obiteljskim kućama, vilama, ali i stanovima. Uredi mnogih tvrtki upravno su našim staklenim namještajem pretvoreni u poticajna, vrlo ugodna , privlačna ali imaksimalno funkcionalna mjesta rada.

Ponuda naših usluga:

Oplemenite svoj prostor

Kvalitetan, maksimalno funkcionalan i lijep stakleni namještaj, neovisno o vrsti i namjeni- to je ono što već desetlječima naša radionica uspješno izrađuje, a zadovoljni klijenti su potvrda toga.
Obratite se i Vi te oplemenite svoj interijer na najbolji mogući način. Od zaista bezbrojnih mogućnosti koje su na raspolaganju, sugerirat ćemo Vam ona rješenja koja su najprimjerenija Vašoj potrebi, želji i mogućnosti.

Kenfelja staklene vitrine
"Staklena vitrina"
Kenfelja
Staklarska radionica

Mi pružamo najbolju uslugu u staklarskim radovima

Kontaktirajte nas preko poveznice.

Scroll to Top