Pjeskaranje, brušenje
i bušenje stakla

Primjena

Staklo je svojom nenametljivošću te elegancijom i profinjenošću izuzetno istaknuto u prostoru. Materijal je to s bezbroj prednosti te stoga poželjno i traženo u kreiranju interijerskih ugođaja.

Njegova je primjena u interijeru raznovrsna, od staklenog namještaja, do dekoriranja prostora staklenim ukrasnim predmetima, primjene staklenih rasvjetnih tijela, izrade staklenih pregrada, ugradnje staklenih vrata, podova, ograda, stepenica itd. Nudi bezbroj kvalitetnih rješenja.

Staklo Kenfelja
"Uklopivo u svaki stil gradnje i uređenja interijera najbolji je način izražavanja osobnosti i stila naručitelja. Upravo je zato “umjetnička” obrada stakla na neki način redovito prisutna u našim domovima, uredima, poslovnim, a posebno u trgovačkim i ugostiteljskim interijerima."
Kenfelja
Staklarska radionica
Dekorativna obrada stakla

Obrada stakla

U kreiranju interijerskih ugođaja posebno mjesto zauzima dekorativna obrada i izrada stakla i staklenih površina. Art, dekorativna i bojana stakla, pjeskareno staklo, izrada vitraja, brušeno staklo – najčećši su primjeri nezamjenjivosti stakla u estetskom obilježju prostora i interijera.

Otmjenost, elegancija, raskoš s jedne strane, a s druge jednostavnost, suvremenost… Sve su ovo obilježja prostora koja se pravilnom upotrebom stakla mogu na vrhunski način izraziti.

Naša iskustva

Iskustvo “Staklarske radionice Kenfelja” se na ovom području staklarskih usluga broji u desetlječima-od već zaboravljenih stilova da najmodernije koncipiranih interijera. Stručnost umijeće i urođena umjetnička komponenta omogućuje da u svakom periodu možemo na najadekvatniji način izraziti ono što naručitelj želi.

Ponuda naših usluga:
Staklo kenfelja bušenje stakla
"NAŠA DUGA TRADICIJA JE JAMSTVO VAMA DA STE NA PRAVOM MJESTU ZA BILO KOJI VID ESTETSKE OBRADE ILI DORADE STAKLA."
Kenfelja
Staklarska radionica

Naša dugogodišnja tradicija jamstvo je kvalitete naših usluga obrade ili dorade stakla.

Za sva vaša pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Scroll to Top