Izrada IZO stakala

Učinkovita toplinska izolacija

Visoki standardi kulture stanovanja danas zahtjevaju maksimalnu osvjetljenost i prozračnost stambenih, poslovnih i svih ostalih prostora. S druge strane su zahtjevi uštede energije koji vode od klasične gradnje ka niskoenergetskoj gradnji.

Promijenjeni standardi postavili su nove zahtjeve i prema staklarskoj industriji. Izolacijsko staklo je proizvod staklarske industrije koji je na učinkovit način riješio pitanje toplinske i zvučne izolacije vanjske stolarije. Ono je stakleni sendvič-panel koji se sastoji od dviju ili više staklenih ploča odvojenim najmanje jednim hermetički zatvorenim prostorom ispunjenim zrakom ili nekim plinom.

"Preporučujemo narudžbu trostrukog stakla koje, osim što pruža učinkovitu toplinsku i zvučnu izolaciju, osigurava zadržavanje zadanih vrijednosti prolaza svjetlosti i energije, te nam omogućava čisto i pravilno povezivanje s okolišem. "
Kenfelja staklo
Staklo Kenfelja
Staklarska radiona

Trostruko staklo

Osim da pruži učinkovitu toplinsku i zvučnu izolaciju, ima i zadatak da zadrži zadane vrijednosti prolaza svjetlosti i prolaska energije, ali i da nas čisto i pravilna odraza poveže s okolišem. Da bi izolacijsko staklo zadovoljilo svim zahtjevima, pa i onim sigurnosnim, potrebna je određena kvaliteta kako materijala tako i proizvodnog procesa.

Trostruko termo izolacijsko staklo

Najkvalitetnije i najcjenjenije staklo je trostruko – termo izolacijsko staklo. Ono se koristi i u pasivnoj kući. Ali ne samo tamo. U prostorima u kojima dominiraju velike prozorske površine, s energetskog aspekta treba koristiti trostruko – termo izolacijsko staklo. Ta vrsta stakla nudi i izražen komfor stanovanja.

Staklo Kenfelja
"RAZLIKA IZMEĐU TEMPERATURE PROSTORNOG ZRAKA I POVRŠINSKE TEMPERATURE JE VEOMA MALA, A OSJEĆAJ HLADNOĆE ZBOG VELIKIH PROZORA NESTAJE."
Staklar Krenfelja
Kenfelja
Staklarska radionica
Vrhunska rješenja
“Staklarska radionica Kenfelja” nudi sve vrste izo-stakla vrhunske proizvodnje. Naši će Vam djelatnici prezentirati sve mogućnosti koje su Vam na raspolaganju, a ovisno o namjeni prostora. Uz vrhunsku montažu na najbolji ćemo mogući način riješiti pitanje osvjetljenja, toplinsko - zvučne izolacije ali i ugođaja cijelog prostora."
Kenfelja
Staklarska radionica
Ponuda naših usluga:

Mi pružamo najbolju uslugu u staklarskim radovima

Nazovite nas preko poveznice

Scroll to Top