Pravila privatnosti

Tko smo mi

Mi smo Staklarska radionica Kenfelja.

Naša web adresa je: https://staklo-kenfelja.com

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog agenta preglednika radi detekcije spama.

Ako prenesete slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati učitavanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web mjesta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na web mjestu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem web mjestu, možete se prijaviti za spremanje vašeg imena, e-mail adrese i web mjesta u kolačiće. To je za vašu praktičnost kako ne biste morali ponovno popunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ti kolačići trajat će godinu dana.

Ako posjetite našu prijavnu stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaćate li kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo spremili informacije o prijavi i vašim opcijama prikaza ekrana. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave bit će uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, u pregledniku će se spremiti dodatni kolačić. Taj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovom mjestu mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto.

Ova web mjesta mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

S kim dijelimo vaše podatke

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-poštu za ponovno postavljanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se neograničeno vrijeme. To je kako bismo automatski prepoznali i odobrili bilo kakve automatske komentare umjesto da ih zadržavamo u redoslijedu za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne informacije koje pruže u svojem korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, uređivati ​​ili izbrisati svoje osobne informacije u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovom mjestu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam pružili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje čuvamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge za otkrivanje spama.

Scroll to Top