Staklarska radionica Kenfelja

Usluge

Nudimo Vam bezbrojne mogućnosti

Usluge u staklarskoj djelatnosti danas nužno uključuju sudjelovanje i angažman u uređenju i dizajniranju cjelokupnog prostora. Rijetko će se tko zadovoljiti staklenim artiklom ili proizvodom samo s funkcionalnog (tehničkog ) aspekta, ako ono nudi i druge mogućnosti.

Staklar Kenfelja

A staklo nudi bezbrojne mogućnosti,. no nebi li se one maksimalno iskoristile, svjedoci smo prave eksplozije proizvodnje bezbrojnih vrsta stakla s različitim namjenama, karakteristikama i koloritom. Ogromna ponuda vrsta stakla i novih mogućnosti može ponekad izazvati zbunjenost i nedoumicu.

Izvedbeno-dizajnerski aspekt

Naše poznavanje mogućnosti pojedine vrste stakla, s jedne strane, a stručnost u izvedbi te mogućnosti s druge strane, omogućuje nam da Vam pomognemo i stručnim savjetom pri izboru vrste stakla, ali i sugestijom s izvedbeno-dizajnerskog aspekta (ukoliko je riječ o izvedbi izvan određenog projekta).

Prilagodit ćemo se Vašim zahtjevima

Također ćemoVašu potrebu ili zahtjev izvesti na Vaše maksimalno zadovoljstvo. Nećemo nabrajati vrste stakla, nego ćemo se bazirati na neke naše usluge koje Vam trebaju omogućiti uvid u to što Vam mi nudimo i što bismo Vam mogli ponuditi.