Staklarska radionica Kenfelja

Izrada svih vrsta izo stakla

Učinkovita toplinska izolacija

Visoki standardi kulture stanovanja danas zahtjevaju maksimalnu osvjetljenost i prozračnost stambenih, poslovnih i svih ostalih prostora. S druge strane su zahtjevi uštede energije koji vode od klasične gradnje ka niskoenergetskoj gradnji.

Promijenjeni standardi postavili su nove zahtjeve i prema staklarskoj industriji. Izolacijsko staklo je proizvod staklarske industrije koji je na učinkovit način riješio pitanje toplinske i zvučne izolacije vanjske stolarije. Ono je stakleni sendvič-panel koji se sastoji od dviju ili više staklenih ploča odvojenim najmanje jednim hermetički zatvorenim prostorom ispunjenim zrakom ili nekim plinom.

Trostruko staklo
Trostruko staklo

Osim da pruži učinkovitu toplinsku i zvučnu izolaciju, ima i zadatak da zadrži zadane vrijednosti prolaza svjetlosti i prolaska energije, ali i da nas čisto i pravilna odraza poveže s okolišom. Da bi izolacijsko staklo zadovoljilo svim zahtjevima, pa i onim sigurnosnim, potrebna je određena kvaliteta kako materijala tako i proizvodnog procesa.

Trostruko termo izolacijsko staklo

Najkvalitetnije i najcjenjenije staklo je trostruko - termo izolacijsko staklo. Ono se koristi i u pasivnoj kući. Ali ne samo tamo. U prostorima u kojima dominiraju velike prozorske površine, s energetskog aspekta treba koristiti trostruko - termo izolacijsko staklo. Ta vrsta stakla nudi i izražen komfor stanovanja.

Razlika između temperature prostornog zraka i površinske temperature je veoma mala, a osjećaj hladnoće zbog velikih prozora nestaje.
Staklar Kenfelja

Vrhunska riješenja

“Staklarska radionica Kenfelja” nudi sve vrste izo-stakla vrhunske proizvodnje.Naši će Vam djelatnici prezentirati sve mogućnosti koje su Vam na raspolaganju, a ovisno o namjeni prostora. Uz vrunsku montažu na najbolji ćemo mogući način riješiti pitanje osvijetljenja, toplinsko-zvučne izolacije ali i ugođaja cijelog prostora.

Staklar Kenfelja